Avatar billede xantia8310 Nybegynder
05. marts 2011 - 23:15

Valg af bundkort HP Slimline S3000

Hej. jeg har en HP Pavilion S3000 Slimline hvor bundkortet er stået af. så nu prøver jeg om jeg kan finde et nyt. med jeg syntes det er en jungle at søge rundt på nettet efter bundkort. så jeg håber at der er en herinde der kan hjælpe mig med at finde et der passer. det der sider i er at ASUS M2NC51-AR AM2 Mini ITX with PCI-E x16.Socket AM2. cpu:AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core Processor 3800+. alle de steder jeg har kigget syndes jeg ikke jeg kan finde kombinationen Socket AM" og mini ITX. håber at der er nogle der kan hjælpe (ps. jeg håber på at kunne genanvende CPU og ram)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester