Avatar billede sofr1973 Nybegynder
09. februar 2011 - 08:55

Åbn word dokument fra link på hjemmesiden

Hej eksperter

Jeg har en hjemmeside www.abfr.dk, hvorfra jeg i menuen øverst til højre under Produkttest, har test1.

Det er kodet via javascript og fungerer fint, men jeg har brug for når man kommer ind på siden der åbner, at man klikker på Word skabelonen Afslag.dot og dokumentet så åbner i Word programmet på computeren og IKKE i Internet Explorer.

Jeg har forsøgt at finde adskillige løsninger på google, men hverken VBscript eller Javascript har virket, på trods af at der er masser af løsninger at finde.

Dem jeg har forsøgt med, sker der intet når det er sat op og jeg trykker på knappen load under det dokument jeg gerne vil åbne.

Har du en løsning på mit problem, så hører jeg gerne om den, men da jeg er rimeligt ny i programmering og kun kender til html og ganske lidt php/asp vil jeg skulle bruge en dummies manual.

Dokumentet ligger online på webserveren og skal kunne åbnes derfra. Er der mulighed for at gemme dokumentet på denne måde eller kræver det en FTP forbindelse fra Word på den computer der skal åbne dokumentet?

Det vil altid være højest et par computere i en virksomhed der skal åbne dokumentet.

HJÆLP!!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester