Avatar billede karstenk Nybegynder
31. oktober 2010 - 20:46

Skifte uddannelse til ingeniør?

Hej. Jeg er i gang med et humaniorastudie på Århus Universitet, som egentlig ikke er, som jeg havde regnet med. Derfor har jeg tænkt meget på ingeniørstudiet, helst noget i retning af elektroingeniør - da jeg har en stor interesse for elektronik, men også en del for software; især Linux. Dog har jeg det problem, at jeg, siden gymnasiet, ikke har kunnet finde ud af hverken fysik eller matematik. Det er som bekendt et krav. Derfor har jeg overvejet at tage det adgangsgivende kursus til ingeniøruddannelsen, og arbejde på det. Spørgsmålet er derfor, om der vil være _meget_, som i virkelig meget matematik på studiet? Fysik og kemi skal jeg nok kunne klare, men matematikken er virkelig min akilleshæl.

Derudover vil jeg gerne spørge, om elektroingeniør ikke vil være det bedste valg, hvis man er interesseret i at udvikle elektronikken bag tv, mobiltelefoner og deslige?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester