Avatar billede runeneesgaard Nybegynder
15. oktober 2010 - 19:53 Der er 1 løsning

Brug af togglebutton i Flash Catalyst

Jeg har lavet en hjemmeside i programmet Flash Catalyst, på hvilken jeg har lavet en togglebutton, som rent visuet fungerer præcis som den skal.

Jeg kan imidlertid ikke finde ud af, hvordan jeg får den til at starte en sang ved første klik og stoppe/pause sangen ved klik nummer 2. Er der nogen der kan hjælpe med det?

Jeg har et abonnement til siden Lynda.com, men jeg kunne heller ikke finde svaret derinde. De forklarer kun hvordan man laver knappen rent visuelt.

På forhånd tak!
Avatar billede runeneesgaard Nybegynder
01. november 2010 - 00:25 #1
Jeg endte med at bruge en helt anden løsning, hvor jeg bruger en play, en pause og en stop knap til at starte, pause og stoppe en videofil uden billed, som så fungerer som min sangfil.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester