Avatar billede henriknie24 Nybegynder
14. oktober 2010 - 12:22

Vedr. statistik

Hej

Jeg har en lidt spøjs opgave.

Jeg har faget statistik, og jeg står i den situation, at jeg snakkede med min lære omkring at lave en database/excel ark, hvor man kan skrive opgaven ind, og den vil så finde de ord i opgaven som gør at den finder ud af hvilken model man skal bruge, altså om det er en bionormalfordeling, en hypergeometriskFordeling osv osv. Jeg har en masse templates, som man kan få tilsendt, hvor alt kan udregnes i, men selve det svære i opgaverne man får i eksamen, er at finde ud af hvilken template man skal bruge til opgaven. Det du får tilsendt for at lave det er alle templaetes, men det kræver at du er en haj til statestik og det der skal til for at udforme en metode til at man kan skrive de ord ind som vil gøre at den fortæller hvilken template man skal bruge.

Min lære fortalte mig at man i princippet kan lave en database, hvor man kan skrive hele opgaven ind, og det vil resultere i at den fortæller hvilken template, men også regner det ud. Det vil dog være meget omfattende at lave. Det jeg vil være tilfreds med vil blot være at få en database/excel ark hvor man blot taster det ind så den regner ud hvilken template det sandsynligvis vil være.

Hvis man kunne lave hvor den regner alt ud, så vil det være mega awesome. Jeg sender som sagt alle templates så man kan se det hele.

Skriv en mail til mi, så kan vi snakke om det. Selvfølgelig bliver der lagt penge på bordet for det.

Skriv en mail til:
henriknie24@gmail.com
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester