Avatar billede bananclaus Nybegynder
15. september 2010 - 19:51 Der er 1 kommentar

Ad hoc/Hotspot

Jeg forsøger at få min smartphone(SE X10 mini) på nettet igennem min Acer Aspire 3935 med Win7 på. Men min mobil får ikke tildelt nogen IP selvom der er sat flueben i Deling af internet ved det trådløse netkort. Der er selvfølgelig oprettet et ad hoc netværk som telefonen finder men den får ingen IP.
Som et alternativ har jeg osse hentet et program fra http://www.connectify.me/ men den tildeler ikke nogen IP. Det gør opsætningen fra http://www.techradar.com/news/computing/pc/how-to-turn-your-windows-7-laptop-into-a-wireless-hotspot-657138/ heller ikke.
Hvordan løses dette problem?
Avatar billede DLAN Nybegynder
19. januar 2011 - 11:15 #1
Hej. Ved ikke om du har fundet en løsning.
Jeg bruger selv Connectify på min Lenovo W500, med indbygget 3G modem fra Ericsson F3507g.  Jeg havde de samme problemer som du omtaler. Fandet ud af at det var min AVG 9.0 Firewall som var skyld i problemet. Firewallen sulle lukket ned mens jeg oprettede forbindelse, for at få tildelt en IP adr. Herefter kunne jeg starte firewall op igen, og det kører perfekt herefter.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



Seneste spørgsmål Seneste aktivitet
I dag 14:04 Pixeline cd’er til PC Af Mathilde i Windows
I dag 01:14 Windows 10 - IIS 10 Af bsn i Windows
I går 20:39 Boot fra USB Af poulmadsen i Windows
I går 11:43 Gmail-ikon på skrivebordet Win 10 Af ErikHg i Fri debat
I går 09:22 Lopslag Af Luffe i Excel