Avatar billede marysan Nybegynder
12. september 2010 - 11:46

Kan ikke få forbindelse til LG kp500 PC Suite

Hej.

Har tidligere haft en Nokia mobil (var vist en 7370, eller 73 et-eller-andet, i hvert fald fra 'amour-kollektionen'), som jeg ikke kunne få til, at få forbindelse med Nokia PC Suite - hverken med bluetooth eller kabel! Senere fik jeg en anden mobil (stadig nokia, en 7360), men den ville heller ikke - og senere fik jeg min LG kp500, som altså heller ikke ville med LG PC Suiten på min daværende pc... Jeg opgav og tænkte, at det nok var et Vista-problem, som mange havde sagt til mig det kunne være...

Det mest mærkelige dog, synes jeg, var, at den faktisk fik overført billeder den aller første gang jeg prøvede (altså fra min 'nokia amour'), men derefter ville den ikke - så måske jeg havde fået 'fucket noget op' i pc'en?!! Anyway, jeg gav op...

NU har jeg så fået ny computer... En bærbar Acer med windows 7... MEN jeg kan heller ikke finde ud af det med denne computer, så mit spørgsmål er: HVAD GØR JEG GALT?

Håber nogle eksperter kan hjælpe mig!! :D
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester