Avatar billede LasseCompaq Nybegynder
28. august 2010 - 12:36 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

D-Link USB adapter > Philips router

Hej.

For et år siden købte jeg en Philips router, hvor der fulgte en USB adapter til, som sidder i en stationære. Problemet er bare, at den USB adapter er blevet skæv eller bøjet, så den virker i hvert fald ikke mere.

Jeg har så kigget på en D-Link-router, som også har sådan en USB adapter med for 449 kroner, men jeg så så også, at man bare kunne købe en D-Link USB adapter separat for 215, som er en del billigere jo.

Det er en Philips router vi kører med lige nu, og den fungerer fint nok - det skal kun udskiftes pga. USB adapteren, så jeg tænkte på, om sådan en D-Link adapter kan "kommunikere" med en Philips router, eller SKAL routeren også være D-Link før en D-Link router virker?

Håber I forstår hvad jeg mener og at I kan svare på det.

Link:
D-Link USB adapteren: http://www.wupti.com/Produkter/Computer-og-IT/Netvaerksudstyr/D-Link124102/DLINK-AirPlus-XtremeG-1154Mbit-USB.html
Avatar billede LasseCompaq Nybegynder
28. august 2010 - 12:38 #1
RETTELSE: "... eller SKAL routeren også være D-Link før en D-Link adapter virker?"
Avatar billede noltus Novice
28. august 2010 - 12:48 #2
Nej,jeg sidder med en netgear usb adapter og en d-link router og det spiller sammen,husk at kontrollere at de begge kan køre samme standart
Avatar billede LasseCompaq Nybegynder
28. august 2010 - 13:33 #3
Mange tak, så jeg går ud fra, at det bare er nok med at købe D-Link adapteren. Kan du lige skrive et svar?
Avatar billede noltus Novice
29. august 2010 - 01:17 #4
Her kommer et svar
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester