Avatar billede fanth Nybegynder
20. august 2010 - 16:37

Opsætning/forstærkning af trådløst netværk med ekstra router/bridge

Hej.

Jeg har en wireless router der er er koblet til nettet. Det er en Zyxel nbg-334s. Denne er sat op med WPA kryptering. Nu er det sådan at jeg har en D-link DIR-635 trådløs router i "overskud". Denne kunne jeg godt tænke mig at sætte et andet sted i huset. Ideén er at den skal fungerer som "bridge" til den trådløse router der forbinder til nettet og derved

Jeg vil derved kunne koble min netværks printer, harddisk, desktops etc. til via kabel samt den trådløse forbindelse gerne skulle forstærkes herinde.

Rum 1:
Internetforbindelse der er tilsluttet Zyxel nbg-334s wireless router.

Rum 2:
D-link DIR-635 skal stå som standalone og "forbedre" signalet til de maskiner/enheder der er i dette rum.

Jeg synes selv jeg har prøvet alt, så håber der er nogen derude der kan hjælpe med om det i det hele taget kan lade sig gøre med det udstyr jeg har i dag. Hvis det kan, er der nogen der kan give et tip eller ligende?

På forhånd tak.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester