Avatar billede LFR2 Nybegynder
11. august 2010 - 09:44 Der er 1 kommentar

SAP: Liste over realiserede POer

Hejsa - kan nogen hjælpe?
Jeg søger en standard rapport (transaktion) i SAP, der kan vise mig realiserede indkøbsordrelinier (1 PO = i linie) med info om dato, leverandør, item, antal items, pris og total beløb for POen.
Det er vigtigt at det ikke er en liste over rammeordrerne (som i ME2L) men de enkelte linier der reelt bliver købt på rammeordrerne, der er oprettet med PO numre.

Jeg har prøvet diverse, men da jeg har begrænset adgang til de forskellige moduler har jeg svært ved at komme videre uden en konkret rapport at spørge efter.

På forhånd mange tak for hjælpen!
Avatar billede impulze Nybegynder
13. september 2011 - 13:17 #1
ME2L (vendor), ME2M (material), ME2N (PO) osv. er i og for sig ens... Men du kan udtrække listen i forskellige layouts med Scope of List feltet.

Ved ikke om det er lige det du søger efter, men du kunne prøve at bruge ALV (tryk F4 i feltet for at få alle mulighederne frem)..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester