Avatar billede jeffe Nybegynder
10. august 2010 - 14:28

Access 2007 problemer

På min arbejdsplads er medarbejderne i disse uger ved at få rullet Office 2007 ud (fra 2003).
Særligt Access 2007 volder dog nogle problemer for de en del brugere. Dog er det ikek alle, desværre er jeg ikke selv impliceret og det gør det lidt sværere at fejlsøge :(

Vi har visse databaser, flere brugere bruger. Nogle forms i disse databaser har nogle beregnede felter. Når én af disse forms åbnes kommer det beregnede felt ikke frem med et tal. Nede i status-baren står der (i tid og evighed) "Calculating...". Hvis man så lige hopper over i visse andre programmer (f.eks. Excel eller Lotus Notes, men ikke MS Paint) og tilbage står den beregnede værdi der, præcis som den skal.
Jeg har søgt nettet tyndt og visse andre har samme problem, men det er begrænset hvad jeg har fundet af løsningsforslag og ingen har hjulpet.

Den samme manglende opdatering gør sig gældende med noget meget mere simpelt også:

Vi laver en ny database (.accdb), gemmer den Table1 den selv kreerer. Dernæst, ude i Navigation Pane til venstre, hvor Table1 vises højreklikker vi og kopierer den (Table1) og dernæst vælger Paste/Sæt ind. INTET kommer frem på listen. Efter at have givet fokus til f.eks. Excel og så tilbage til Access vises kopien af tabellen som den skal.

Vi har så vidt muligt forsøgt at finde årsagen, kigge efter forskelle i opsætningen osv. men har intet rigtigt fundet.

Som nævnt virker det på min og jeg kan altså åbne nøjagtig samme database og det virker med det samme. Logger jeg på domænet med min bruger på en kollegas computer (hvor problemet er), virker det stadig ikke, så det er ikke noget i Active Directory/Group Policy...

Er der nogen der har et forslag??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Dyk ned i databasernes verden på et af vores praksisnære Access-kurser

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester