Avatar billede casio Nybegynder
15. maj 2010 - 14:57

MacBook + Airport Express problem

Jeg kører MacBook med OS 10.5.8 med en tilsluttet AirPort Express, som sammen med Fullrates Zyxel router (P-2602R-D1A) giver mig trådløst internet.

På et tidspunkt er der dog begyndt at drille. Hver dag når jeg er kommet hjem fra work, og tænder computeren, så kommer den frem og spørger om adgangskode til netværket, selvom den er gemt i nøgleringen. Når jeg så taster adgangskoden, virker den ikke. Til gengæld virker det fint, hvis jeg kort hiver AirPort'en ud af stikdåsen, og sætter den i igen.

Jeg ved ikke om det har betydning, men jeg har også en iPod Touch tilsluttet netværket. Men jeg mener dog at problemet opstod FØR jeg fik denne.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester