Avatar billede atorm Nybegynder
13. maj 2010 - 16:13

Ingen lyd når DVI stikket benyttes

Hej Eksperter. Jeg har en pc med bundkort ASrock n68-gs og Club 8400GS PCI Express grafikkort. Grafikkotet har udgang til HDMI /DVI og VGA. Når jeg sætter en alm. skærm til VGA og højtalerne til det onboard lydkortet virker alt perfekt.Problemet opstår når jeg sætter PCén min SONY fladskærm via DVI-stikket og et minijack fra lydkortet. Så er der ingen lyd..(jeg har prøvet med en anden PC med et AGV-grafikkort. Så er der både billed og lyd. Jeg har læst på nettet i flere dage.Men intet virker. Jeg har i BIOS prøvet at ændret indstillingen for onboard lydkort fra AUTO til enable osv.
Det kabel som går fra PC´en til fladskærmen er et DVI til HDMI. Er ikke lige til at lægge nyt kabel. Kan jeg få lyd ud hvis jeg sætter en adaptor som denne http://www.av-cables.dk/billede_kabler/dvi_kabel/dvi_adapter/adapterstik_hdmi_han_dvid_hun_guldbelagt_742_da.html??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester