Avatar billede dennispc Nybegynder
11. maj 2010 - 11:04

Validering ved indtasning i gridview skal kaste confirm box

Jeg har behov for at udføre følgende:

I et gridview har jeg behov for at validere indtastning i et tekstfelt ud fra min egen valideringsfunktion. Ved indtastning i felt skal min egen valideringfunkion kaldes og kaste en confirm dialog, så bruger kan vælge at "overstyre" min valideringregel til trods for advarsel i confirm dialog.

Validering skal ikke ske ved tryk på en knap, men efter bruger har tastet i tekstfelt. Jeg har kendksab til CustomValidate control jeg kan tilknytte min tekstbox i mit gridview, men kan ikke se hvordan jeg skal kunne håndtere en confirm boks, der enten overstyre min valideringsregel eller "blanker" feltet der valideres.

Håber der er nogen, der har kendskab til en lignede problemstilling ?

På forhånd tak!

DC
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester