Avatar billede jean01ad Praktikant
27. april 2010 - 09:14 Der er 1 løsning

Eksport til Excel - via VBA

Hej Eksperter
Jeg har godt set, at der ligger en del besvarelser på stort set samme spørgsmål, men jeg kan ikke få det til at virke i min database, og har derfor behov for en uddybning.

Konkret har jeg en forespørgsel QRY_OMK_Afdeling_Bærer, med følgende kolonner: Afdelingsnummer;Initialer;Bærer;Startdato;Slutdato;SumOfBeløb

Der er vel omkring 500 linjer med udfyldte data i alle kolonner (Slutdato kan dog være blank)

De kolonner skal overføres til en excelfil, som fast ligger placeret på stien C:\Documents and Settings\Dokumenter\Forecast

"Afdelingsnummer" skal stå i celle A3 i execel og sidste kollonne "Sumofbeløb" skal stå i celle F3 med de resterende overskrifter imellem. Nedenunder skal de 500 linjer indlæses.

Hvis der allerede står info i regnearket, skal de blot overskrives.

Kan nogen hjælpe?



Som tillæg, og yderligere pointgivende. Hvis jeg nu ændrede på nogle af data i ovenstående excelark og gerne ville have dem importeret tilbage i min Access forespørgsel - er det så muligt - i givet fald hvordan?
Avatar billede jean01ad Praktikant
27. april 2010 - 11:49 #1
Har selv fundet ud af eksportdelen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Dyk ned i databasernes verden på et af vores praksisnære Access-kurser

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester