Avatar billede MRKnitram Nybegynder
23. april 2010 - 13:31 Der er 3 kommentarer

Fjerne vinduesrammer i Windows 7?

Jeg har netop opgraderet til Windows 7 og synes brugerfladen er super cool, men jeg har et problem, når jeg kører med mange vinduer, som er "tilet" ved siden af hinanden.

I XP kunne jeg køre med disse vinduer helt fint, men i Windows 7 gør vinduesrammen, at vinduerne begynder at overlappe, hvilket er drønirriterende.

Under "Personlige indstillinger"-->"Vinduesfarve"-->"Avancerede indstillinger for udseende...", kan man ændre tykkelsen af vinduesrammen i et "Aktivt vindue", men man kan kun gøre vinduesrammen tykkere ... man kan ikke fjerne den helt.

Er der en funktion, evt. i registreringsdatabasen eller via noget software, hvor man kan fjerne vinduesrammen helt?
Avatar billede nicidem Nybegynder
24. april 2010 - 01:03 #1
Avatar billede MRKnitram Nybegynder
24. april 2010 - 01:33 #2
@nicidem
Ændrer desværre ikke på noget, da rammen stadig er "aktiv", og når jeg i programmet, hvor jeg har de mange vinduer åbne, trykker på "Tile", så lader det til, at programmet ikke "forstår", at rammen er der - hvilket forårsager, at vinduerne overlapper.

Så rammen skal helt af ... var det ikke muligt i Vista? Har ikke haft Vista - kommer lige fra XP, hvor jeg havde et lille program der kunne styre alt det visuelle.
Avatar billede MRKnitram Nybegynder
24. april 2010 - 11:57 #3
Tror faktisk selv jeg har fundet løsningen ... :) Har dog ikke fået mulighed for at afprøve den endnu.

Men under Kontrolpanel->Udseende og personlige indstillinger->Personlige indstillinger->Vinduesfarve, der kan man sørme vælge "Kantudfyldning", og den kan sættes til "0"!

Så det lader til at være løsningen, men den skal naturligvis lige prøves af i det pågældende program først.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester