Avatar billede Helbo-DK Juniormester
16. april 2010 - 09:54 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Glemt password til Windows Vista

Hej

Jeg er ved at reetablere en maskine som kører WIndows Vista 32-bit. Brugeren har glemt password til konto. Hvordan fjerner man password så man kan logge ind igen, uden. Kan heller ikke starte op fra recovery-medie, da den også skal bruge et BIOS-password der, som bliver kodet sammen med brugeren i Windows... Any idea? Det er en Acer Aspire M5641
Avatar billede Blandy Praktikant
16. april 2010 - 11:16 #1
Hvis du skal resette bios-password, så skal du til at lege med jumper på bundkortet.

Men er ikke sikker på hvordan det er med jumper på den bærbar du har. Find manualen til den hos producenten, hvor der står med reset af jumper.

Du kan evt prøve at tage cmos batteriet fra i en time, og sætte den i igen. Det kan i nogle tilfælde gøre at bios glemmer passworded. Men det er ikke sikekrt at det er muligt længere. Men er forsøg værd.
Avatar billede Slettet bruger
16. april 2010 - 11:34 #2
http://www.helgec.dk/password.html - Vedr. BIOS password så står det helt nederst - vedr. Windows 7 password står det under figur 7 du skal dog downloade den fil der gælder til Windows 7 fra http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/
Avatar billede patrick101 Nybegynder
16. april 2010 - 15:47 #3
http://pcsupport.about.com/gi/o.htm?zi=1/XJ&zTi=1&sdn=pcsupport&cdn=compute&tm=31&f=10&su=p284.9.336.ip_p504.1.336.ip_&tt=4&bt=0&bts=1&st=24&zu=http%3A//pogostick.net/~pnh/ntpasswd/bootdisk.html

Scroll ned på siden .. Der kan du downloade en Iso fil Du brænder ud på en cd .. så booter du din pc med det .. Så cracker den windows os sletter koden .. tager 1 minut så kan du logge ind uden og skrive et password .. Super nemt
Avatar billede Slettet bruger
16. april 2010 - 18:59 #4
Du har helt ret "patrick101 " en god ting kan ikke siges for tit, men alligevel, når jeg nu havde linket til den løsning du anbefaler !!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester