Avatar billede micron Nybegynder
07. marts 2010 - 22:48

Forbindelses problemer i spil med fullrate

Hej alle eksperter,
problemet startede i går - jeg oplevede kæmpe forsinkelse (10+ sekunder) i mmo spillet Entropia Universe. Jeg har prøvet at resette router, lave fuld system scan osv, men ingenting. Har aldrig oplevet problemer med forbindelsen før, og internettet fungerer helt fint generelt. I dag prøvede jeg så lige at tjekke Battlefield BC 2 - her kunne jeg heller ikke logge ind - der stod jeg ikke kunne få forbindelse - det kunne jeg dog i går.

Skrevet med andre som spiller begge spil, og ingen af dem har oplevet nogen problemer med spillene, så det burde ikke være deres servere, men da mit internet fungerer fint (lavede hastighedstest, som viste korrekt 12/2 mbit forbindelse) burde det heller ikke være her hos mig problemet er? Det skal siges det tager flere minutter at loade www.entropiauniverse.com siden også. Jeg kan logge ind i Entropia, men stadig med en kæmpe forsinkelse når jeg endeligt kommer ind.

Har så prøvet at hoppe i kommandopromten og pinge lidt - kan sagtens pinge sider som google, mobilsiden osv. som har en normal svartid, men www.entropiauniverse.com laver kun time outs. Har så også prøvet at lave en ping på www.fullrate.dk - osm bliver resolvet til 90.185.3.106, men også denne laver time out?

Nogen der har nogen anelse om hvad dette problem kan være eller oplever noget lignende?

Tænker lidt at det kan være en af fullrates routere, som router pakker ud til en vis del af internettet, som er gået ned eller noget, hvilket resulterer i at alle pakker bliver sendt ud på en kæmpe omvej, og derfor lange svartider? Men ikke ligefrem ekspert på dette område - men det er der nok nogen af jer der er?

På forhånd mange tak,
Morten
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester