Avatar billede mikkelp12 Nybegynder
10. februar 2010 - 20:56

Efterlade et blank celle i Google regneark

Hej

Jeg bruger GOOGLE APPS og er igang med at lave et regneark (i google docs format). Jeg har en kolonne med celler f. eks. F23:F36 hvor i er datoer (DD/MM/YYYY). I celle F22 udfører jeg så en =max(F23:F36) som returnerer den dato som er senest.

Dog kan jeg komme i den situation at der ikke er data i F23:F36 hvis de ikke kan importerer nogle datoer. Derved står der "#VALUE!" i cellerne F23:F36 (Da jeg bruger en "importrange" i disse celler). Dette er ok, i det der er en grund til at de ikke kan imortere. Men celle F22 udfyldes med "30/12/1899" (hvorfor ved jeg ikke)... Er der en måde at lave formlen for celle F22 så den efterlader cellen blank istedet for når F23:F36 ikke kan importere nogle data?

Vh, Mikkel
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester