Avatar billede rasm8s Nybegynder
10. februar 2010 - 12:09

Problem med messenger og VPN

Hej
Der er fornyligt opstået en del problemer med mit messeneger og VPN... plus at jeg ikke kan forstå at det ser ud til at mit forbrug af hukommelse er konstant på omkring 34-40% når jeg faktisk ikke køre nogen programmer.

først mit messenger: Jeg kan ikke afinstallere windows live essensial??? har fjernet msn men kan nu ikke geninstallere det. fjernede det fordi det laggede helt vildt og man kunne ikke logge ind. (fejl 8004888d)

VPN bruger en cisco anyconnect VPN client på uni og den har virket fint indtil for nyligt. den siger "connection failure: unknown" og der står "unable to process response from vpn.au.dk"

er lidt bange for at de 3 problemer er linket da de opstod ca samtidig. fandt et sted hvor der stod at msn problemet kunne være noget med SSL.

håber der er nogen der kan hjælpe.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

ITSM-koordinator

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager