Avatar billede kronsj Nybegynder
09. februar 2010 - 22:17 Der er 3 kommentarer

Skift af internetudbyder

Vi står og vil skifte internetudbyder, via bredbånd. Men vores nuværende kontrakt, har en 6 måneders opsigelsesperiode. Da vores nuværende ikke kan tilbyde det vi skal bruge, må skiftet gerne ske ASAP. En mulig løsning er at betale de resterende 6 måneder, og bede om at få "lukket" den forbindelse og lade vores nye leverandør overtage internettrafikken.
Er der nogle der har erfaringer med at have to leverandører (en passiv og en aktiv) på samme tid, eller har løst problemet på anden måde?
Avatar billede Handy-PC Nybegynder
09. februar 2010 - 22:44 #1
Det kommer sikkert an på udbyderen, men jeg er næsten helt sikker på at du kan bede om at få lukket dit abonnement. Så vil de kunne lave en fysisk lukning inden for kort tid (vel max en uge eller to) men så kan de holde den finansielle lukkedato til opsigelsesperioden er udløbet.

Det bedste du kan gøre er at ringe til din udbyders kundeservice og høre hvordan og hvorledes, så længe de får deres penge så er der vel intet problem.
Avatar billede natas-dk Nybegynder
14. februar 2010 - 22:15 #2
hvad er det da de ikke kan tilbyde...

bare nysgerrig ??
Avatar billede kronsj Nybegynder
14. februar 2010 - 23:18 #3
Vi er en boligforening, hvor "gennemsnitsalderen" er kraftigt falende, og dermed internetforbruget stigende. Vores nuværende kan kun levere 10Mbit hvor en ny leverandør godt kan levere 20 Mbit på det samme kabelnet - udfra deres test - og snak med teknisk support hos de enkelte. TDC/YouSee er ikke direkte indvolveret.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester