Avatar billede mskjoldp Novice
23. januar 2010 - 23:18

access begrænsning

Hej E
jeg har en Linksys router WRP400 der virker fint, men jeg har brug for at kunne indstille hvor på ugen at en applikation kan få adgang til internettet. Der er en fin opsætning i admin modulet på routeren, men applikationer blokeres helt eller ej 24/7 7 dage om ugen. Dette er ikke hvad jeg ønsker. Ligeledes har jeg ikke mulighed for at indstille at internettet, for en given MAC adresse, virker mandag onsdag og lørdag fra 19-23 samt tirsdag og torsdag mellem 11-14.
De regler jeg kan opstille i routeren "overruller" hinanden, således at regel 1, der tillader internettider mellem 19-23, overrules af regel 2, der tillader internetadgang mellem 11-14.

Er der nogle routere der kan tillade fx internet adgang på flere specifikke tider samt tillade at applikationers adgang til internettet på tilsvarende tidspunkter uagtet af regler om internetadgang?

mvh Michael
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester