Avatar billede acheron Nybegynder
12. januar 2010 - 16:16

Problem med frame-dives.

Jeg har nogle problemer med frame-dives i Crysis, Modern Warfare 2 og Left 4 Dead 2. Normalt ligger jeg på 30-40 fps, men den dykker ned på 10-15 stykker når der sker det mindste. Jeg har prøvet at køre AV-programmer, ryddet lidt op på disken, opdateret drivers og sådan, men det hjælper ikke rigtigt. Det er ved at være temmelig frustrerende.

Core 2 Duo E6600
Nvidia GTX285
Asus P5B Motherboard
4 GB Ram (kan ikke lige huske specs)
Windows XP 32-bit og Windows 7 64-bit

Jeg har prøvet at overclocke CPU'en lidt (Den ville ikke starte med en 300 Mhz FSB), men så tager det power knappen 5-6 sekunder rent faktisk at sætte strøm til systemet. Når jeg så spiller MW2 i et stykke tid fryser spillet, og renderer halvdelen af polygonerne på skærmen. Underligt nok fryser den også hvis jeg spiller No One Lives Forever i længere tid af gangen.

Jeg overvejer at opgradere CPU'en til en Q8200 som mit bundkort vist skulle kunne tage for 1000 kr. men jeg ved ikke om dette ville hjælpe meget.

Er der nogle programmer eller guides der kan hjælpe mig med dette problem, eller er det bare fordi der er noget der bottle-necker et sted? E6600 skulle ihvertfald være minimum requirement til MW2.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Architect - Projects

Politiets Efterretningstjeneste

Udviklingsorienteret Service Level Manager til PET

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Generalist til PMO