Avatar billede maabjerg Nybegynder
16. december 2009 - 20:01

Installere windows på mac uden bootcamp?

Hej eksperter :)

Jeg er helt ny i mac verdenen. Jeg har haft en mac i omkring en måned nu, men jeg kom til at lave noget lort med parditionerne, da jeg i starten prøvede på at installere windows 7 på den i bootcamp, men da det ikke lykkedes pga. at den ikke understøttede windows 7 endnu, så gik jeg ind i diskhånteringen på mac og formaterede disken og lavede den om til en MAC OS pardition. Men nu står jeg her, nu vil jeg gerne ligge vista eller xp ind på den, men nu skriver bootcamp at jeg skal gendanne disken, så den er, som den var som standard, men jeg kan ikke gendanne den gamle pardition igen, kan jeg? uden at skulle installere MAC OS X helt på ny?

Derfor tænkte jeg, er det ikke muligt at installere windows, bare ved at boote op på disken og så bruge MAC OS X CD'en bagefter og bruge driverne derfra? Kan man det?

Alle forslag er meget velkommen :)


På forhånd tak for hjælpen! :)


Med venlig hilsen
Steffen Maabjerg
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB