Avatar billede laubjerg Nybegynder
11. december 2009 - 23:06

Hjemmeside til evaluering + samarbejde om resultater af evalueringen

Hejsa.
Jeg har brug for at evaluere nogle ting hos 100 brugere. Jeg vil gerne have at de kan surfe ind på en hjemmeside og udfylde en formular, hvorefter de trykker "send".

Når brugerne på den måde har "svaret", skal der være en mulighed for at vi ansatte kan kommentere, hvis vi finder det nødvendigt, hvert enkelt punkt som brugerne har besvaret. En evaluering fra én bruger vil typisk have omkring 15 svar. Alle spørgsmål er åbne.

Den idé jeg pusler med er følgende:

En hjemmeside til brugerne, som giver mulighed for at svare på spørgsmålene. "Send" genererer et Word dokument som er tilgængelig for de ansatte i en eller anden samarbejds-løsning. Eksempelvist en af open source cms'erne fra www.opensourcecms.com.

Jeg har en win2k8 server kørende med IIS7. Desuden kører der fra den en debian med apache virtuelt.

Er der nogen der har en helst gratis, alternativt billig, løsning på opgaven? Eller eventuelt bare et hint om i hvilken retning jeg med fordel kunne kigge?

På forhånd tak!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester