Avatar billede jj30 Nybegynder
05. november 2009 - 12:47 Der er 3 kommentarer

SSL Certifikat

Hej, jeg har lavet et selv udstet ssl certifikat for at teste hvordan det virker inden jeg køber et certifikat igennem en udbyder.

Certifikatet er installeret og det fungerer næsten som jeg vil have (ja, der kommer selvfølgelig en advarsel i browseren når man besøger siden via. https:// :)

Mit problem består i at når jeg kalder mit domæne i browseren, så vises ikke mit website, men mit 'default website' (/var/www/html/). Jeg har virtual hosts konfigureret, og jeg vil gerne at der vises det samme site uanset om man bruger http:// eller https://

Har kigget i (/etc/httpd/conf.d/ssl.conf) men kunne ikke se hvad jeg skulle gøre der. Måske skal det sættes op i min virtual hosts conf fil?

Så, kort:
Med http:// vises det rigtige site
og med https:// vises det forkerte site (default website)

Nogle idéer?
Avatar billede arne_v Ekspert
06. november 2009 - 00:50 #1
VirtualHost direktiv for port 80 men mangler for port 443 måske ?
Avatar billede arne_v Ekspert
04. december 2009 - 20:44 #2
?
Avatar billede Slettet bruger
06. december 2009 - 22:55 #3
Det lyder som om det er en Apache server.

Det er muligt at du har to forskellige config filer for dit default site, dvs. en med port 80, som peger på en lokation og har sine indstillinger og en anden med port 443 (ssl) som peger andet steds?

Alternativet er at få den vhost som du anvender med http(80) til også at svare på https(443) ved at tilføje porten i dens konfig og slå den anden fra...

håber det giver dig et hint.

Derudover du kan sagtens få et fuldt gyldigt certifikat til at teste med, f.eks. et GlobalSign DomainSSL gratis i 45 dage. Se følgende link hvor det og flere gratis certifikater kan bestilles gratis. https://www.fairssl.dk/certifikater/kategori/gratis-ssl/

Mvh Sole
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester