Avatar billede kkrasmussen Nybegynder
14. oktober 2009 - 11:33

LDAPS til AD på windows 2003

Hej Eksperter.
Jeg skal forbinde ens ervice til AD med LDAP over SSL(LDAPS), og er i den forbindelse støt på et problem.

Først hvad jeg har foretaget mig og det respons jeg har fået:

På AD har jeg oprettet et certifikat og under Default Domain Controller Security Stteings har jeg tilføjet et Automatic Certificate request.

Jeg har foretaget nogle flere SSL certifikat konfigurationer, men det vigtigste er at jeg kan opnå forbindelse med SSL og uden SSL.
Men, jeg får en Schema fejl.

Via Softerra LDAP Administration and Browser forbinder jeg til AD og får det første træ niveau vist korrekt. Hvis jeg så vælger min organisations Objekt(Hvorunder selve træet er med Builtin, Computers, Domain Controllers, ForeignSecurityPrincipals, Users og OU jeg selv ahr oprettet), før jeg en Schema fejl.

Jeg har søgt lidt rundt omkring på nettet efter dette problem, og jeg mindes noget med at LDAP understøttelse på AD reelt set skal følges op med en lille schema extension for at virke. Er dette korrekt?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester