Avatar billede Glad-for-Excel Nybegynder
09. oktober 2009 - 10:30

Excel 2007 - Diagrammer - Formatering af forklaring

Når jeg opretter et diagram - vælger jeg tiltide at bruge den forklarings tekst og symbol - som Excel selv skaber. Mit problem er at formattere denne forklaring til noget brugbart.

Højreklikker jeg på forklaringen kan jeg ændre skrifttype og størrelse på teksten - men jeg kan simplethen ikke finde udaf at formateres den farvede firkant der er foran teksten selvstændigt. Den følger med i størrelse - i forhold til tekst.

Symbolet er som reglen for lille.

Jeg synes at kunne erindre, at der i tidligere versioner af Excel var mulighed for at formatere det farvede symbol foran teksten - både hvad symbol type og størrelse angik - men kan simplethen ikke finde det i Excel 2007.

Kan nogen hjælpe?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester