Avatar billede zupz Nybegynder
26. september 2009 - 17:28 Der er 1 kommentar

opløsnings problem.

Hej jeg sidder med en lidt ældre bærbar computer, som har problemer med at vise fullscreen på diverse gamle arcadespil. Når jeg åbner et spil, viser den det i 1024 x 768 men selve spillet i 800 x 600. Det vil sige der kommer sådan en sort ramme rundt om "800 x 600 skærmen". Noget hjælp til at få den til at gå helt fullscreen ville være lækkert.
Avatar billede Blandy Praktikant
01. oktober 2009 - 14:16 #1
I mange gamle spil er det muligt i menuen, at bestemme om det skal være i "Ful Screen". Hvis det er ikke tilfældet i netop det spil du snakker om, er det bare fordi spillet ikke understøtter så høj en opløsning. Men med mange spil er det muligt at sætte til ful screen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester