Avatar billede rrm Nybegynder
13. september 2009 - 12:00 Der er 1 løsning

Køb af nyt grafikkort med tvout

Hejsa

Er igen kommer udfor at mit grafikkort dør... For den velkendte BSOD skærmbillede, når jeg aktivere 3d funktionerne... (samme problem som: http://www.eksperten.dk/spm/859527#reply_7300560)

Så have anskaffet et nyt, max prisen er omkring 400 kr og det skal ikke bruges til grafik tunge spil... Men der skal være mulighed for tvout, dvi...

Har kigget på et par forskellige f.eks. http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?sp=all&pid=439185 eller http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?sp=all&pid=476175, men det nyeste er jo HDCP understøttelse og det understøtter mit tv (et gammelt CRT uden SVHS - composite tror jeg det hedder). Kan HDCP signalet konverteres eller skal der bruges en form for adaptor??

Har haft mange problemer med nvidia tvout setup, så vil høre nogle erfaringer med ATI, hvordan de er mht. tvout...
Avatar billede rrm Nybegynder
24. september 2009 - 22:57 #1
lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester