Avatar billede Humanoidism Nybegynder
09. juli 2009 - 01:26 Der er 1 kommentar

Aktivitet uden for form

Hej jeg ligger og roder med et macroprogram og jeg har dog fundet - og mistet :( - en kode som kunne læse den tast man klikkede, som jeg fik til at gøre noget, hvis man klikkede på en bestemt tast - e.g. F1

Men jeg kunne ikke få den til at aktiverer sig uden for formen, kun hvis form var i focus - selv vil den ikke virke, hvis en tekstboks var i focus.

Nogle der har en idé til, hvordan man kan få dette til at virke - og jeg vil blive meget glad, hvis i kunne give mig en kode knap-aktiv - uden knap kode men bare selve knap (e.keycode.f1 eks.)

Mange tak
Avatar billede tetrix Nybegynder
04. august 2009 - 20:19 #1
Du skal nok ud i noget getAsyncKey.

Dette er dog hvad mange simple keyloggere bruger, så derfor opsnapper anti-virus programmer måske dette som en keylogger.

Søg evt. på Google efter "vb.net keylogger" og nej, dette er ikke en opfordring til at bygge en keylogger - men den opfanger jo hvad du skriver på dit tastatur ;-)

Om der er en mere simpel vej vides i hvert fald ikke af mig :-3
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester