Avatar billede anders321 Nybegynder
07. juli 2009 - 22:13

Outlook importerer kun få mails fra Hotmail

Hej Alle,

Jeg vil gerne i gang med at bruge Outlook til at styre mine mails, da jeg gerne vil have et overblik fra flere mail-kontier samtidig og jeg næsten altid er på msn udelukkende for at se, hvornår jeg modtager mails.

Jeg har Outlook 2007 og har sat den op til min Gmail og har hentet Microsofts Outlook Connector, der gør det muligt at flette Hotmail og Outlook sammen. Mit problem er dog at Outlook har importeret nogle, men langt fra alle mails fra min Hotmail. Med undtagelse af de mail der er modtaget i dag, har jeg ingen mails fra 2009, og mangler rigtig mange af de gamle mails. Outlook har blot importeret omkring 10-15% random mails fra 2004-2008.
Har prøvet at sige send/recieve mange gange, men kan ikke få den til at hente flere..
Outlook har importeret alle mails fra Gmail, og der er derfor ingen problemer med den mail-konti. Jeg startede med at sætte den op til Hotmail og efterfølgende også Gmail, så det kan næppe være en problem omkring plads og mængde?

Håber der er nogen der kan hjælpe mig med at få Outlook til at fungere, da jeg er forholdsvis afhængig af min mail:o)

På forhånd tak
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester