Avatar billede djobo Nybegynder
13. juni 2009 - 15:57

Mikrofon virker ikke, støj i højtalerne

Har et problem som jeg er ved at være GODT træt af!

Folk på ventrilo(online snakkeprogram) havde i længere tid klaget over min mikrofon brummede vildt meget. Jeg tog mig så endelig sammen og gik ud og købte en ny mikrofon, men problemet var der stadig! Jeg tog så ud igen og købte et nyt lydkort, endte med at købe LogiLink 5.1 Channel PCI Sound Card, da det kostede 200kr og jeg så tænkte at jeg kunne undgå den elektriske støj i min mikrofon.

Jeg kommer hjem og installerer det nye lydkort, men ingen af mine mikrofoner vil overhovedet virke på det nye lydkort. Kan høre en let elektrisk brummen i mine højtalere når jeg sætter mikrofoner til lydkortet, og denne brummen bliver højere hvis jeg sætter min hånd/krop i forbindelse med mikrofonen.

Der var også støj på højtalerne fra mit onboard lydkort men der virkede mikrofonen i det mindste.

Mangler min computer jordforbindelse eller hvad sker der? Og er det nye lydkort defekt siden ingen mikrofon reagerer i det.. Håber virkelig der er nogle der kan hjælpe.

Mvh Asger
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester