Avatar billede bcool Nybegynder
24. maj 2009 - 15:26

"Luksusproblem" med for høj lyd

Jeg har et amitech 610 mediecenter hvor der er indbygget forstærker i. Til denne forstærker er der tilkoblet et 5.1 højtaler system fra harman/kardon. Mit lille problem er at når windows vista lyd instilling står på 1 (altså minimum) har jeg stadig en temmelig høj lyd i windows samt også når jeg bruger WMC til live-tv. Jeg kan med andre ord ikke skrue længere ned før den slukker helt for lyden, og selv ved 1 er lyden stadig forholdsvist højt.

Det er lidt den omvendte verden med et system som faktisk spiller "for højt".

Det jeg leder efter er noget software der kan overtage styringen af lydniveauerne i Windows Vista, således jeg kan "finjustere" lyden lidt mere så jeg kan komme ned på 0,1 i lyd hvis I forstår.

Jeg har endnu ikke haft held med hverken at finde programmer som kan løse problemet, eller forumes med løsninger. Jeg er 99% sikker på jeg ikke kan løse problemet med de mit nuværende system, og derfor kan jeg ikke tweake inde i Vista's indstillinger for at skrue yderligere ned for lyden.

Det er ved at være et rimeligt irriterende problem hvis man vil se fjernsyn om aftenen, og ikke nødvendigvis vil vække hele nabolaget selvom man har skruet så langt ned som man overhovedet kan :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester