Avatar billede jokertwo Nybegynder
23. maj 2009 - 17:45

Adgang til Synology NAS 207+ med Telnet - guide?

Hejsa alle


Jeg har en Synology 207+ NAS som jeg bruger til til håndtere downloads/uploads.
Situationen er, at jeg gerne vil hente nogle billeder og optagelser fra en kammerat, men nogen gange sender han rigtig meget og med en dårlig uload fra hans pc. Synology'en vil dog ikke vise resultatet af dowloadingen før den er færdighentet. Og det skal vel og mærke være NAS'en selv der skal have hentet det. Det er lidt irriterende, da jeg godt kan hente dele, men ikke sætte dem i NAS'en og få den til at færdighente dem.

Jeg har så søgt og fundet ud af at der er en INTERN og USYNLIG destination som de bliver lagt i indtil de er færdighentet. Først derefter flytter NAS'en filerne ud i den mappe jeg har valgt, så jeg kan se dem.

Efter en mail til Synology support og efter at have kigget deres forum igennem er det bedste svar jeg kan komme frem til dette:

The temporary files/folders is located in the folder " /volume1/@download". You could telnet into DS and check it.

Ovenstående er desværre fuldstændig russisk for mig og jeg aner slet ikke hvad det handler om.
Jeg har hentet et lille program der hedder Putty som ser sådan ud, når jeg åbner det:
http://img.photobucket.com/albums/v217/JokerBMWe30/putty.jpg
... men jeg ved faktisk slet ikke om jeg skal bruge programmet eller ej. Måske der er andre programmer, måske har jeg misforstået helt, fordi der slet ikke skal bruges programmer til at komme ind til den midlertidige downloadmappe der står ovenfor???

Jeg har læst mig til noget med at port 5000 er noget som NAS'en bruger og port 80 også er relevant på en eller anden måde i den router som min internetudbyder har stillet til rådighed.
Så er der noget med den interne IP og min eksterne IP - men jeg må indrømme at jeg er helt blank i forhold til hvordan jeg skal bruge det Telnet (hvad det end er) i forhold til at komme ind på den destination der står længere oppe...

Er der nogen der kan klarlægge hvordan jeg skal bære mig an?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester