Avatar billede thomaspape Nybegynder
24. april 2009 - 23:10 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Programmør søges

Hej alle

Jeg har en side http://www.ferieboligsiden.dk - hertil mangler jeg en programmør til mindre løbende opgaver. Siden er programmeret i php.

Jeg har pt. en konkret opgave:

Kravspecifikation til hjemmeside under ferieboligsiden.dk

Formål:
Der skal kunne tilbydes udlejer mulighed for at få deres egen hjemmeside. Domænet skal dog være som en underside til http://www.ferieboligsiden.dk - eventuelt som http://www.ferieboligsiden.dk/skagen eller http://www.skagen.ferieboligsiden.dk eller hvordan dette nemmest kan være. Det er udlejer selv der vælger underside navnet.

Hjemmesiden skal tilbydes til alle, der har oprettet en Plusannonce - hvis man vil have hjemmesiden skal man altså købe en Plusannonce.

Test til layout på hjemmesiden er her http://www.ferieboligsiden.dk/admin_sfmin/test.htm - bemærk, at alle sider skal have ens layout, det eneste der skiftes er billederne og tekstindhold, som alt hentes fra vis_annonce. - annoncen der er brugt i eksemplet er denne: http://www.ferieboligsiden.dk/vis_annonce.php?id=963

Se yderligere forklaring her: http://www.ferieboligsiden.dk/admin_sfmin/fbs_hjemmeside.jpg

Jeg har en mere udførlig kravspec. hvis der er nogle der vil give en pris for denne opgave.

Bemærk, at alle funktioner er programmeret, det er udelukkende et spørgsmål om at præsentere den enkelte annonce i et udseende som at det er udlejers egen hjemmeside og at udlejer kan give den et nemmere navn end selve annoncen har pt.

Ser frem til at høre fra Jer.

vh Thomas
Avatar billede morpheus Nybegynder
04. maj 2009 - 10:00 #1
Kan du ikke kontakte mig på dn@bsd-box.dk?
Avatar billede thomaspape Nybegynder
04. maj 2009 - 19:36 #2
Jeg fik kun et eneste svar her på eksperten - tidligere væltede det ind med folk - jeg lagde opgaven på flexer og her fik jeg et hav af henvendelser. Jeg har således fundet en.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester