Avatar billede henbak Nybegynder
21. april 2009 - 17:53

Billig hjemmeside

Jeg søger en mindre virksomhed som gerne vil have en ny hjemmeside.

Jeg har ikke noget specielt krav til at det skal være en etableret virksomhed. Det kan også være en person med en god idé, som vedkommende gerne vil have realiseret.

Jeg kan tilbyde:

- En komplet hjemmeside med alt hvad det indebærer

- CMS til vedligeholdelse og opdatering af siden

Baggrunden for mit tilbud er at jeg står foran at skulle lave min hovedopgave som multimediedesigner. Her vil jeg lave et CMS og søger derfor en case fra virkeligheden, som jeg kan afprøve mit system på.

Jeg tilbyder løsningen til en billig pris (Er til forhandling) og forventer til gengæld lidt respons undervejs, som jeg kan bruge til min opgave :)

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål, kan du smide en besked her i tråden eller en mail på: henrik.bak@hotmail.com

På forhånd tak
Henrik
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester