Avatar billede cgleerup Nybegynder
11. april 2009 - 11:29 Der er 1 løsning

Flytte mc i rotation med kode

Hej Eksperter,

Jeg sidder og roder lidt med en flashting hvor jeg gerne vil flytte 9 billeder movieclips rundt i rotation - de er alle lige store. Jeg skal prøve at beskrive det!

Der er 3 mc´s på stagen af gangen, og en knap på hver side af de 3, vælger man knap 1 skal de 3 mc´s der er på scenen forsvinde ud af billedet til højre, hvorved der kommer 3 nye til venstre. Trykker man på+ den anden knap er funktionen den samme, bare til modsatte side, og med 3 andre mc´s.

Der er 9 mc's i alt, så når man har klikket én gang på knappen og fået de næste 3 mc´s ind, skal man ved næste klik for de første de næste 3 ind og så starter karrusellen forfra.

nogen der har et bud på den funktion?
Avatar billede cgleerup Nybegynder
30. december 2010 - 20:02 #1
Lukker spm.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester