Avatar billede MP80 Nybegynder
03. april 2009 - 12:42

Problemer med min nye PC, Hjælp!!!

Hej Eksperter,

Jeg har lige bygget en ny maskine med følgende specs:

CPU - Intel Core 2 Quad Q9650 3GHz LGA775
MB - ASUS P5Q PRO
RAM - Corsair DOMINATOR 4GB (2X2GB) DDR2 1066MHz Dual-Channel
GFX - Radeon HD 4870x2 PCI-Express 2.0
NET - EDiMAX - EW-7727IN Wireless 802.11n 32-bit PCI Adaptor
HDD - 3x Seagate SATA
PSU - Corsair HX1000W
OS - Windows Vista Home Premium 32-bit

Jeg er løbet ind i et par problemer siden jeg fik den op at køre, håber der er nogen som kan hjælpe med et par gode råd.

1) Det startede med at den ikke ville gå på mit trådløse netværk (Internettet) af sig selv så i samarbejde med en Teknikker fra Bredbånd Nord skrev vi manuelt Ip adressen og DNS-server adressen ind og så kom den online.
Jeg fik af vide at der var et eller andet på min PC som forhindrede min DNS-server i at gå online automatisk, den kan fint gå på nettet med et LAN Kabel (Auto IP og DNS) men bare ikke Trådløst, er der nogen som kan sprede lidt lys på den sag fordi jeg er løbet tør for ideer?

2) Jeg har også fået problemer med mine 2 Eksterne Harddiske (Western Digital Passport og MSI Starbox SATA) de er begge uden ekstra strømkabel og Begge Harddiske køre fint på min bærbar PC med Vista 32-bit. De vil bare ikke installere på min nye maskine, der kommer lys i dem når jeg plugger dem i og den siger den finder ny hardware men når jeg begynder at søge så finder den ingen driver og Vista er helt Opdateret, det lyder hellerikke til at Harddisken loader. WD Passporten er den værste når jeg sætter den i så kommer beskeden om ny hardware op og den bliver ved med at stå og blinke på skærmen til jeg hiver stikket ud igen, meget mærkeligt... Håber virkelig at nogen kan hjælpe mig.

Alle Kommentare, Tips og gode råd er meget velkommen.

Mvh
Michael
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester