Avatar billede ancillus Nybegynder
17. februar 2009 - 17:51 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Forsinkelse i lyd på streamede videoer

Hej,

Vi kender nok alle sammen det, at vi sidder og ser en video på nettet, og pludselig kommer der en forsinkelse på lyden, hvilket er megairriterende at se på, når lyden ikke følger mundbevægelserne.

Men vil lige høre, om der er nogen, der ved, om man kan undgå det? Eller er det udelukkende en fejl fra uploaderens side, som man ikke kan gøre noget ved?
Avatar billede hearnz Nybegynder
17. februar 2009 - 21:36 #1
Problemet kan både opstå når uploaderen laver videoen såvel som når du afkoder den. Med andre ord er det eneste du kan gøre at opdatere dine codecs. Det kan dog også være din processor der er for langsom til at afvilke filmen mens den bliver streamet. Men hvis din computer er forholdsvis ny bør det ikke være problemet.
Avatar billede ancillus Nybegynder
18. januar 2011 - 23:42 #2
svar
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester