Avatar billede sonicmouse Nybegynder
13. februar 2009 - 23:55

reboot

Dav eksperten

Jeg har haft problemer med at få windows XP på en Acer Aspire 7520 (hvor der jo følger vista med fra start)

Men da det kræver så mange af computerens ressourcer, har min ven besluttet sig for at få sig XP.
Denne opgave har han så betroet mig, og vi sidder nu hjemme hos ham og prøver :P Samtidig med at vi spiller

Well, til topic, så gør jeg som vandt - jeg putter DVD'en med XP ind i pcen, slukker computeren, tænder den igen - med de korrekte boot instillinger - og kommer så til den del, hvor jeg skal slette/create partitioner. Jeg sletter nu alle de førhenværende partitioner og laver så to nye. jeg skal nu til at gøre det der, der enten er "fast" eller et eller andet der tager længere tid - husker ikke hvad det hedder. I begge tilfælde slukker computeren uden advarsel, første forsøg da vi var kommet til selve XP installationen, og hvor der "approximately" manglede 39 min. af installationen. Tænder igen, og den slukker næsten straks igen.

Jeg prøver nu først at putte den nyeste version af ubuntu ind på, og det virker helt uden problemer. Herefter prøver jeg så med XP igen, og det virker stadig ikke..

Hvad kan det være? Jeg har prøvet den nøjagtige samme process utallige gange, og det har virket problemfrit. Endda på den samme model af computeren engang..


Jeg håber på at få noget hjælp, og gerne hurtigt.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester