Avatar billede tekker Nybegynder
10. februar 2009 - 16:18 Der er 1 løsning

problemer med vista

Hej

er der nogen der kan hjælpe mig lidt, jeg sidder med en bærbar hvor der installeret windows vista på, 1 måned gammel, og jeg er ikke helt inde i vista, jeg har nogle problemer med den, for det første, for ca 14 dage siden forsvandt alle ikonerne fra skrivebordet, men kom igen efter den var genstaret, så for 2 dage siden, gik den helt i sort, jeg så det ikke selv, men den kunne starte op i fejlsikret tilstand men musen frøs fast. Så nu var jeg inde og kikke i logbogen, der er en del fejl , blandet languagepacksetup kunne ikke initialiseret og sikkerhedspakken kerberos kunne ikke initialliseres for godkendelse på serversiden, er der en der har en ide og hvad der kan være galt, jeg vil så lige sige nu er der ikke noget sort skærm eller noget, bare en del fejl.
Avatar billede tekker Nybegynder
10. februar 2009 - 19:28 #1
lukker opgav vista
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester