Avatar billede henbottos Nybegynder
06. februar 2009 - 23:56 Der er 1 løsning

Download stopper og skal manuelt genstartes

Hej

Når jeg downloader eller ser en film på youtube osv osv, så vil den bar der viser hvor meget man har hentet køre derud af til filen er hentet, men stort set altid hos mig, så kører den måske 1/3 måske 1/2, det er lidt forskelligt, og så stopper den bare, den henter ikke mere, så kan man når filen er nået dertil hvor baren er og videoklipper stoppet eller filen ikke henter, mere selv lige flytte knappen frem og så vil den hente videre derfra, måske kører den færdig måske stopper den igen før den er færdig.

Aner ikke hvad problemet er og jeg har testet på diverse sider og på flere tidspunkter af døgnet osv, men kan kun komme tilbage til at problemet ligger hos mig, og det sker både i explorer og i mozilla, og mit internet fungerer glimrende samtidig, for jeg kan sagtens åbne andre internetsider imens. Kører vista på maskineen hvis det skulle have betydning.
Avatar billede henbottos Nybegynder
21. august 2010 - 20:52 #1
argf
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester