Avatar billede SRT10RAM Nybegynder
06. februar 2009 - 00:48

Mere systemram på rx3700

Min rx3700 mangler main memory. Den er født med 60mb, men der er aldrig mere end max 10mb til rådighed. Og åbner jeg bare et par programmer, så er der udsolgt og PDA'en låser.
Når jeg installere diverse spil og programmer på PDA'en, så forsøger jeg så vidt muligt, at lægge dataerne på det 2GB SD-kort som sidder i den. Men alligevel fylder installationsprogrammerne en masse filer ned i windowsfolderen, som tilsyneladenden høre under main memory. Samtidig kan jeg se, at de lokale 100mb som hedder "iPAQ File Store" er helt ubrugte??? Hvordan løser jeg dette hukommelsesproblem. Kan man flytte denne hukomselsesslugende windowsfolder til fx iPAQ File Store og så lave en "assign" eller, hvad kan jeg gøre? Please HELP.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester