Avatar billede kayb Nybegynder
16. december 2008 - 14:38 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Skjule rækker i detailsview

Jeg har et detailsview hvor der skal kunne tastes tider ind for hver dag i ugen for en person. Men den skal kun vise de ugedage som er tilknyttet personen. Feks. Hans bruger Mandag, Onsdag og Fredag. Jeg kan sagtens skjule rækker når Detailsview er i readonly mode med DetailsView1.Fields(i).Visible = False, det virker fint. Men når man så sætter detailsview i Insert eller edit mode så brokker den sig med "document.getElementById(...) is null or not an object". Har simpelthen prøvet alt snart. Har prøvet at skjule felter både i OnInit, prerender, OnDatabound, osv. Nogle gode ideer?
Avatar billede kayb Nybegynder
19. december 2008 - 16:59 #1
Slet ingen ideer?
Avatar billede kayb Nybegynder
22. december 2008 - 16:04 #2
Lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester