Avatar billede nettrawler Nybegynder
15. december 2008 - 22:20 Der er 2 kommentarer

Sikker mail

Hej

Jeg har et spørgsmål vedr. sikker mail. Jeg arbejder i en lille privat virksomhed som arbejder med unge mennesker, i den forbindelse modtager vi ofte personfølsomme data fra kommunerne vedr. disse unge, vi har det dårligt med at vi ofte får dem tilsendt på en alm. (usikret)mail og vil derfor meget gerne lave et certifikat til f.eks. outlook svarende til nedenstående side hvor en kommune fortælle hvordan man kan sende en sikker mail til dem: http://www.esbjergkommune.dk/Om%20Kommunen/Kontakt/Sikker%20mail.aspx

Således har vi altså styr på hvordan vi skal gøre når vi sender data ud af huset, men vil også gerne give vores samarbejdspartnere muligheden for at sende via sikker mail til os.

Håber der er nogen der kan hjælpe mig, sådan at vi også kan få lagt et certifikat ud.
Avatar billede japping Nybegynder
15. december 2008 - 23:12 #1
Kontakt http://www.verisign.dk/, de kan hjælpe dig.
Avatar billede tlaursen Nybegynder
17. december 2008 - 01:31 #2
Få et certifikat fra den offentlige certifikat udbyder i DK, da det er en offentlig institution du skal kommunikere med.
Servicen udbydes i dag af DAN-ID
http://www.pbs.dk/dk/it/it-services/danid/
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester