Avatar billede sager Nybegynder
27. november 2008 - 11:31

Public folder der er mail-enabled, men ikke helt alligevel

Exchange Server 2003 SP1
Jeg har et kort og simpelt stykke VB kode, der kigger ned i en public folder og gennemgår de mails som ligger dernede - med henblik på at gemme attachments og mail-tekst. Folderen er blevet oprettet og "mail-enabled".
Min kode har virket fint et andet sted, hvor der også er Exchange Server 2003, men her virker det ikke. Min mistanke er derfor at det må være selv public folderen der er noget forskel på.
VB koden henter alt indholdet af public folderen som et XML objekt, og i dette objekt kan man bl.a. læse at folderen har flg tag:

<a:contentclass>urn:content-classes:folder</a:contentclass>

Når min kode kørte på det andet sted stod taggen som:

<a:contentclass>urn:content-classes:mailfolder</a:contentclass>

Derudover kunne jeg det gamle sted finde en <e:textdescription> der indeholdt mail-teksten, en <e:fromemail>, der indholdt afsenderens adresse osv. Disse tags er ikke i XML objektet mere.

Jeg tror det har noget at gøre med oprettelse og properties på public folderen, men hverken jeg eller min IT-afdeling er hajer til det her. Derfor tænkte jeg at det ville være oplagt at spørge her. Er der nogen som har en ide til hvad jeg skal gøre?

Mvh
sager

PS: Jeg sender/skriver gerne kodestumper og XML-udskrifter hvis nogen finder det nødvendigt.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester