Avatar billede simonesblog Nybegynder
19. november 2008 - 14:23 Der er 1 kommentar

Indsæt billede i blog indlæg i wordpress

Jeg er lige begyndt at oprette min egen blok på www.simonesblog.dk, men når jeg prøver at uploade billeder fra min computer i mine indlæg melder den http-fejl når jeg bruger flash-uploaderen og når jeg prøver browser-uploaderen siger den at webstedet ikke kan vises. Nogen der kan hjælpe. Vil helst have det til at fungere, hvis ikke det kan lade sig gøre kan jeg så uploade fra mit uploaderpragram FileZilla og hvor skal der uploades til?
Avatar billede bipbipbip Nybegynder
17. februar 2009 - 10:56 #1
Det problem havde jeg også på min side, http://www.mobilx.dk

Problemet forsvandt da jeg deaktiverede alle mine plugins. Derefter var det blot at aktivere dem en efter en, så den skyldige plugin kunne findes.

Efter jeg havde fundet den skyldige plugin opdaterede jeg den til seneste version, hvorefter alt var godt :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester