Avatar billede skyt Nybegynder
19. november 2008 - 13:30

Hente data til specifikke celler

Jeg har et kalkulationsark som benyttes til beregninger af flere forskellige produkter. I kalkulationsarket findes ca. 120 kombinationsmuligheder, der hverisær har tekst og pris. Jeg har ca. 40 produkter som bliver udregnet via kalkulationsarket, alt efter hvilken kombinationsmulighed der anvendes. Pt. har jeg 40 forskellige kalkulationsark liggende, men det er uhensigtsmæssigt mht. redigering, prisændringer mv.

Mit spørgsmåler er som følgende.:

Hvordan kan jeg - evt. via makro - hente data fra et af mine produkter, så efter følgende placeres på i de pågældende celler. Jeg forestiller mig at der på kalkulations arket er et "start" faneblad med 40 forskellige makroer (40 produkter)som man kan vælge, hvorefter kalkulationsarket åbner med netop det valgte produkts konbinationer.... giver det mening?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi har et stort udvalg af Excel kurser. Find lige det kursus der passer dig lige her.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester