Avatar billede kaledet Nybegynder
09. november 2008 - 14:02 Der er 2 kommentarer

Netsent/shutdown på Vista

Jeg mangler en kode til cmd promten i Vista så jeg kan få et vindue frem hvor der kommer en tekst frem som ikke lukkes igen med mindre der bruger shutdown -a.

Hvis der ikke havde været et mask delay på 600 sekunder på en shutdown -s -t xx -c "tekst" så havde det været en mulighed, men det er der jo, og skrives der ikke noget efter "-t" er standart konfig'en sat til 30 sekunder. Så det er heller ikke brugbart.

Den skal også kunne komme automatisk hver gang maskinen bliver bootet, så hvis i også kunne hjælpe mig med det, så ville det være super.

Er der ellers nogen foreslag til hvordan man kan gøre det.?
Avatar billede kaledet Nybegynder
09. november 2008 - 14:04 #1
Hvis der ikke havde været et maks delay, beklager tastefejlen.
Avatar billede corleonedk Nybegynder
15. november 2008 - 16:44 #2
Hej kaladet jeg ville spørge Peter Brun om dette,hvis det kan lade sig gøre ved han hvordan.Du finder ham her.http://peter.mpbrun.dk/forum/
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester